Η εταιρεία

Ιστορία

Η κατασκευαστική  MyHome Design & Building  όντας μια επιτυχημένη και καταξιωμένη εταιρία στα Χανιά Κρήτης και έχοντας την ευελιξία και  τη δυνατότητα να προσαρμόζεται στις αλλαγές  των απαιτήσεων προσφέρει τις ιδανικές λύσεις για το σπίτι ή τον επαγγελματικό χώρο  σε όσους αναζητούν την ποιότητα. Η 27 έτη παρουσία μας στο χώρο των κατασκευών, η εμπειρία και οι συνεχώς μεταβαλλόμενες συνθήκες σε ένα άκρως ανταγωνιστικό περιβάλλον, μας δίδαξαν ότι η συνέπεια και ο επαγγελματισμός στις υποχρεώσεις , αποτελούν την εγγύηση για το μέλλον.

Έχοντας κατασκευάσει πολυάριθμα σπίτια και καταστήματα , αποκτήσαμε ευχαριστημένους πελάτες αλλά και φίλους. Με ένα απλό ραντεβού σας  καλούμε να δείτε και να μελετήσετε τα ακίνητα μας ώστε να βρείτε το ιδανικό για εσάς, να σχεδιάσουμε ή ακολουθώντας δικά σας σχεδία να κατασκευάσουμε την κατοικία των ονείρων σας ή τον επαγγελματικό σας χώρο , με προτεραιότητα πάντα τις υψηλές προδιαγραφές μέσα σε ορισμένα χρονοδιαγράμματα και εντός προϋπολογισμών.

Η φιλοσοφία μας

Κατά την ίδρυση της εταιρίας στις αρχές της δεκαετίας του 90′, τέθηκε ως πρωταρχικός στόχος η δημιουργία μιας αξιόπιστης εταιρίας που θα απαρτίζεται από μια ομάδα ανθρώπων με αξίες, που θα έχουν ως σκοπό την αρμονική λειτουργιά, την καλύτερη εξυπηρέτηση και την ακεραιότητα των λόγων τους.  Σήμερα 27 χρόνια μετά ό,τι αποτελούσε για εμάς θεμελιώδη αρχή, είναι πλέον νόμος της αγοράς.

Ο στόχος μας

Στην MyHome Design & Building  εφαρμόζουμε αυτό που στο εξωτερικό ονομάζεται ‘hand holding service‘, παροχές και εξυπηρέτηση δηλαδή μένοντας δίπλα σας καθ’όλη την διάρκεια της διαδικασίας, λύνοντας οποιεσδήποτε απορίες σας και καθησυχάζοντας τις τυχών ανησυχίες. Εκτός από το ότι σας παρέχουμε γραπτώς όλες τις διαδικασίες  και τα στάδια τις κατασκευής του σπιτιού σας ή του επαγγελματικού χώρου σας , προσωπικό με τεχνογνωσία είναι διαρκώς δίπλα σας από την αρχή ως το τέλος εξασφαλίζοντας το αρτιότερο αποτέλεσμα, και το πιο σημαντικό, εξοικονομώντας πολύτιμο για εσάς χρόνο.

Αν λοιπόν η διαδικασία μιας κατοικίας φαντάζει στο μυαλό σας ως περίπλοκη και χρονοβόρα, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να κατανοήσετε τα πάντα και να προχωρήσετε χωρίς δυσκολίες  και κινδύνους στην υλοποίηση των σχεδίων σας, την επίτευξη των στόχων σας και την εκπλήρωση των ονείρων σας.

Η εμπειρία μας

Η κατασκευή ενός έργου προϋποθέτει τεχνογνωσία, εκτενείς μελέτες και σωστό σχεδιασμό. Κάθε τύπος κατοικίας ή επαγγελματικού χώρου  έχοντας ιδιαίτερα χαρακτηριστικά πρέπει να εξυπηρετεί τις ανάγκες εκείνων που την χρησιμοποιούν.  Σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε λοιπόν, τον κάθε χώρο ξεχωριστά, τηρώντας πάντα τους ισχύοντες κανονισμούς και παίρνοντας υπόψη το τι θέλει ο πελάτης σύμφωνα με το γούστο, τις ιδιαιτερότητες και τις δυνατότητες του.

Στις καρδιές μας έχουμε όραμα. Στη MyHome Design & Building   επικεντρωνόμαστε στο να κάνουμε το όραμα σας πραγματικότητα.