Κατοικίες

Θέλω να χτίσω το σπίτι μου! Πώς ξεκινάω;

1.  Φέρτε μας τις φωτογραφίες από το οικόπεδο σας, καθώς και το τοπογραφικό του διάγραμμα, εφόσον υπάρχει.
2.  Συζητάμε μαζί τις πραγματικές ανάγκες της κατοικίας σας, όπως για τον απαιτούμενο αριθμό των υπνοδωματίων, των λουτρών, την έκταση της κουζίνα, του σαλονιού κ.ά.
3.  Σας παρουσιάζουμε τα σχέδια διαρρύθμισης της κατοικίας (κατόψεις), όπως ακριβώς ταιριάζει στις ανάγκες σας και ταυτόχρονα στη γεωμετρία του οικοπέδου.
4.  Μετά από τη αυτοψία στο οικόπεδο, προβαίνουμε σε όσες αλλαγές χρειάζεται να γίνουν στις κατόψεις του σπιτιού και σας παρουσιάζουμε την εξωτερική τρισδιάστατη απεικόνιση του κτιρίου.       Οριστικοποιούμε τελικά όλα τα σχέδια , κλειδώνουμε την οικονομική μας συμφωνία και ξεκινάμε τις διαδικασίες για την έκδοση της οικοδομικής αδείας.
5.  Στο χρόνο που απαιτείται για να εκδοθεί η οικοδομική άδεια – περίπου 2 με 3 μήνες – μελετάμε επί των σχεδίων, τις ακριβείς θέσεις των επίπλων, των πριζών, των σωμάτων καλοριφέρ, την              διάταξη της κουζίνας κλπ, σχέδια τα οποία και επισυνάπτουμε στο μεταξύ μας συμβόλαιο. Τελικά το συμφωνητικό μας θα είναι πλήρες, τόσο σε τεχνικό, όσο και σε νομικό και οικονομικό
επίπεδο.
6.  Υπογράφουμε το συμβόλαιο και την επόμενη ημέρα από την έκδοση της οικοδομικής αδείας, ξεκινάμε τις οικοδομικές εργασίες στο οικόπεδο σας. Η οικοδομή σας θα ανεγείρεται οργανωμένα ανά φάση εργασίας χωρίς να χρειαστεί να ”κυνηγάτε” τα συνεργεία ή να αγωνιάτε για την ποιότητα των εργασιών. Μετά από (έως) 365 μέρες, από την έναρξη των εργασιών, θα παραλάβετε από εμάς το κλειδί του σπιτιού σας.